RXworks

RxWorks ontwikkelt al sinds 1987 software specifiek voor dierenartsen. Het gaat om software en hardware oplossingen die intuïtief zijn en gemakkelijk te gebruiken. RxWorks is moeiteloos aan te passen aan het dier dat u behandelt en is dus geen gezelschapsdiersysteem dat is ‘aangepast’ voor andere praktijken. Het bewijst zijn waarde even goed bij gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren, paarden en verwijsklinieken.

U kunt het programma bovendien volledig instellen op de werkwijze binnen uw praktijk. Daarvoor beschik het over tal van tabellen RXworks wordt even goed gebruikt bij grote academische ziekenhuizen als binnen zeer kleine praktijken. Op iedere schaal bewijst het zijn waarde. AIS zorgt voor een moeiteloze implementatie en een 24/7 ondersteuning daarna.

RxWorks wordt in zeker 1500 praktijken verdeeld over 19 landen dagelijks gebruikt.

AIS is officieel AFAS-reseller

AFAS is in Nederland toonaangevend leverancier van professionele bedrijfssoftware op het gebied van ERP, HRM, Payroll en CRM. AIS is er trots op voorkeurpartner te zijn voor installatie, ondersteuning en beheer van de AFAS-oplossingen. lees meer